Erkend taxateur in Utrecht

Bent u op zoek naar een erkend en beëdigd taxateur in Utrecht? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Erkende-taxateurs.nl helpt u aan een beëdigd taxateur in Utrecht die snel contact met u op zal nemen om uw taxatie te bespreken.

Vast laag tarief

Een taxatie heeft een vast laag tarief van € 549,99 inclusief alle bijkomende kosten; btw, kadasterkosten en de standaard leges die de gemeente in rekening kan brengen. Dit is uniek!

Alleen erkende taxateurs

Taxaties worden in Utrecht bij ons altijd door erkende taxateurs in Utrecht gedaan die zijn ingeschreven bij een van de taxatieregisters SCVM of VastgoedCert. Daarnaast zijn onze taxateurs aangesloten bij het taxatiekeurmerk NWWI en bij een brancheorganisatie zoals NVM, VastgoedPro of VBO. Onze taxatierapporten zullen door alle geldverstrekkers en NHG (Nationale Hypotheek Garantie) worden geaccepteerd.

Taxateurs uit uw buurt

Als u woonachtig bent in Utrecht en een erkend taxateur zoekt, dan zal de taxateur die u krijgt toegewezen uit uw buurtkomen en niet verder dan 5km bij u vandaan Uw taxateur is dus altijd bekend met de woningmarkt in Utrecht en het te taxeren object.

CHF-normen

De beëdigd taxateur in Utrecht zal een taxatierapport opstellen conform het laatste model woningfinanciering. Dat wordt vastgesteld door het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF) in samenwerking met de brancheverenigingen NVM, VBO en VastgoedPRO.

Garantie

Erkende taxateurs in Utrecht geven garantie dat het rapport voldoet aan de eisen van Nederlandse geldverstrekkers en dat het taxatierapport voldoet aan de geldende norm voor taxaties. Wordt het taxatierapport om welke reden dan ook niet geaccepteerd, dan krijgt u altijd een gratis hertaxatie.

Snel uw taxatierapport in bezit

Een erkend taxateur in Utrecht zal met u contact opnemen om een afspraak te maken na u het aanvraagformulier verstuurd heeft. Meestal gebeurt dit nog op de dag zelf van de aanvraag, uiterlijk binnen twee dagen. Daarnaast ontvangt u binnen vijf werkdagen (meestal sneller) de taxatie in drievoud. Wilt u het taxatierapport veel sneller ontvangen, dan kunt u een spoedopdracht plaatsen.