Contact

Erkende Taxateurs

Erkende Taxateurs is het adres voor een degelijke, snelle en betrouwbare taxatie van uw woning. Wij werken enkel met erkende taxateurs die plaatselijk bekend zijn met de marktomstandigheden. Hierdoor worden onze taxatierapporten altijd door alle geldverstrekkers geaccepteerd. Erkende Taxateurs.nl is een samenwerkingsverband van erkende vastgoed makelaars en taxateurs.

Postadres hoofdkantoor:

Erkende Taxateurs.nl
Nijverheidstraat 5
7511 JM Enschede (met ca. 200 taxateurs actief in heel Nederland)

Vestigingsadres:

Onze erkende taxateurs zijn allemaal plaatselijke taxateurs. De ca. 200 aangesloten taxateurs zijn regionale zelfstandige makelaars / taxateurs en hebben een eigen vestiging.

Heeft u nog vragen?

Als u vragen hebt aangaande de taxatie dan kunt u gewoon vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. De taxateur neemt dan zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.

Voor overige vragen kunt u onderstaand e-mailformulier gebruiken:

U bent taxateur?

Bent u zelf taxateur, aangesloten bij een van de erkende registers, en wilt u graag meer informatie over Erkende Taxateurs? Neem dan contact met ons op via ons informatieformulier.

U bent (hypotheek) adviseur?

Als u zelf adviseur bent en een eigen account op Erkende Taxateurs zou willen, neem dan gerust contact met ons op via ons informatieformulier voor adviseurs.