Aankoopbegeleiding

Soms wordt een taxatie gebruikt voor de beslissing tot aankoop van een woning. In dat geval is het te overwegen om een aankoopmakelaar in te schakelen. Normaal gesproken wordt er dan een courtage in rekening gebracht van gemiddeld 1,63 procent van de aankoopprijs.

Door de ontwikkelingen op internet is het tegenwoordig steeds gemakkelijker zelf op zoek te gaan naar een geschikte woning. Voor het zoeken naar een woning hebt u dus in principe geen aankoopmakelaar meer nodig. De aankoopmakelaar is daarnaast ook geen tijd meer kwijt met het zoeken naar een geschikte woning. Hierdoor kunt u tegen een lager tarief een aankoopmakelaar inschakelen.

Wij bieden alle diensten van een erkende NVM-, VastgoedpRO- en VBO-aankoopmakelaar aan voor een vast tarief van €1250,- euro. Dit is inclusief BTW en inclusief andere bijkomende kosten. De aangeboden diensten van de aankoopmakelaar hebben geen relatie met de definitieve aankoopprijs van de woning. Hierdoor wordt er een vast tarief gehanteerd en is het tarief dat u betaalt geen percentage van de aankoopprijs; dit zou voor u niet eerlijk zijn. U weet dus precies waar u aan toe bent en krijgt achteraf geen extra rekeningen.

Wilt u meer informatie over dit aankoopbegeleidingsconcept?
Dan verwijzen wij u graag door naar onze speciale NVM- & VBO-aankoopbegeleidingswebsite: www.erkende-aankoopmakelaars.nl.