Erkend taxateur in Eindhoven

Bent u op zoek naar een erkend taxateur in Eindhoven? Dan zit u bij ons goed. Erkende-taxateurs.nl helpt u aan een beëdigd taxateur in Eindhoven die snel contact met u op zal nemen om uw taxatie te bespreken.

 

Vast laag tarief

Een taxatie heeft een vast laag tarief van € 550,- (inclusief alle bijkomende kosten; btw, kadasterkosten en de standaard leges die de gemeente in rekening kan brengen). Dit is alleen bij ons het geval!

 

Alleen erkende taxateurs

Taxaties worden in Eindhoven bij ons altijd door erkende taxateurs in Eindhoven gedaan die zijn ingeschreven bij het taxatieregisters NRVT. Daarnaast zijn onze taxateurs aangesloten bij het taxatiekeurmerk NWWI en bij een brancheorganisatie zoals NVM, VastgoedPro of VBO. Onze taxatierapporten zullen door alle geldverstrekkers en NHG (Nationale Hypotheek Garantie) worden geaccepteerd.

 

Taxateurs uit uw buurt

Als u woonachtig bent in Eindhoven en een erkend en beëdigd taxateur zoekt, dan zal de taxateur die u krijgt toegewezen uit uw buurt komen en niet verder dan 5km bij u vandaan Uw taxateur is dus altijd bekend met de woningmarkt in Eindhoven en het te taxeren object.

 

CHF-normen

De beëdigd taxateur in Eindhoven zal een taxatierapport opstellen conform het laatste model woningfinanciering. Dat wordt vastgesteld door het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF) in samenwerking met de brancheverenigingen NVM, VBO en VastgoedPRO.

 

Garantie

Erkende taxateurs in Eindhoven geven garantie dat het rapport voldoet aan de eisen van Nederlandse geldverstrekkers en dat het taxatierapport voldoet aan de geldende norm voor taxaties. Wordt het taxatierapport om welke reden dan ook niet geaccepteerd, dan krijgt u altijd een gratis hertaxatie.

 

Snel uw taxatierapport in bezit

Een erkend taxateur in Eindhoven zal na uw aanvraag met u contact opnemen om een afspraak te maken. Meestal gebeurt dit nog op de dag zelf van de aanvraag, uiterlijk binnen twee dagen. Daarnaast ontvangt u binnen vijf werkdagen (meestal sneller) de taxatie in drievoud. Wilt u het taxatierapport veel sneller ontvangen, dan kunt u een spoedopdracht plaatsen.