Erkend taxateur in Haarlem

Bent u op zoek naar een erkend taxateur in Haarlem? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Erkende-taxateurs.nl helpt u aan een beëdigd taxateur in Haarlem die snel contact met u op zal nemen om uw taxatie te bespreken.

Vast laag tarief

Een taxatie heeft een vast laag tarief van € 550,-. Dit is inclusief alle bijkomende kosten; btw, kadasterkosten en de standaard leges die de gemeente in rekening kan brengen. Dit is uniek!

Alleen erkende taxateurs

Taxaties worden bij ons in Haarlem altijd door erkende taxateurs in Haarlem gedaan die zijn ingeschreven bij het taxatieregisters NRVT. Daarnaast zijn onze taxateurs aangesloten bij het taxatiekeurmerk NWWI en bij een brancheorganisatie zoals NVM, VastgoedPro of VBO. Onze taxatierapporten zullen door alle geldverstrekkers en NHG (Nationale Hypotheek Garantie) worden geaccepteerd.

Taxateurs uit uw buurt

Als u woonachtig bent in Haarlem en een erkend taxateur zoekt, dan zal de taxateur die u krijgt toegewezen uit uw buurt komen en niet verder dan 5km bij u vandaan Uw taxateur is dus altijd bekend met de woningmarkt in Haarlem en het te taxeren object.

CHF-normen

De beëdigd taxateur in Haarlem zal een taxatierapport opstellen conform het laatste model woningfinanciering. Dat wordt vastgesteld door het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF) in samenwerking met de brancheverenigingen NVM, VBO en VastgoedPRO.

Garantie

Erkende taxateurs in Haarlem geven garantie dat het rapport voldoet aan de eisen van Nederlandse geldverstrekkers en dat het taxatierapport voldoet aan de geldende norm voor taxaties. Wordt het taxatierapport om welke reden dan ook niet geaccepteerd, dan krijgt u altijd een gratis hertaxatie.

Snel uw taxatierapport in bezit

Een erkend taxateur in Haarlem zal met u contact opnemen om een afspraak te maken na u het aanvraagformulier verstuurd heeft. Meestal gebeurt dit nog op de dag zelf van de aanvraag, uiterlijk binnen twee dagen. Daarnaast ontvangt u binnen vijf werkdagen (meestal sneller) de taxatie in drievoud. Wilt u het taxatierapport veel sneller ontvangen, dan kunt u een spoedopdracht plaatsen.