Erkend taxateur in Hazerswoude-Dorp

Bent u op zoek naar een erkend taxateur in Hazerswoude-Dorp? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Erkende-taxateurs.nl helpt u aan een beëdigd taxateur in Hazerswoude-Dorp die snel contact met u op zal nemen om uw taxatie te bespreken.

Vast laag tarief

Een taxatie heeft een vast laag tarief van € 550,- inclusief alle bijkomende kosten; btw, kadasterkosten en de standaard leges die de gemeente in rekening kan brengen. Dit is alleen bij ons het geval! Erkende taxateurs in Hazerswoude-Dorp geven garantie dat het rapport voldoet aan de eisen van Nederlandse geldverstrekkers en dat het taxatierapport voldoet aan de geldende norm voor taxaties. Wordt het taxatierapport om welke reden dan ook niet geaccepteerd, dan krijgt u altijd een gratis hertaxatie. Onze taxatierapporten zullen door alle geldverstrekkers en NHG (Nationale Hypotheek Garantie) worden geaccepteerd.

Snel uw taxatierapport in bezit

Een erkend taxateur in Hazerswoude-Dorp zal contact met u opnemen om een afspraak te maken nadat u het aanvraagformulier verstuurd heeft. Meestal gebeurt dit nog op de dag zelf van de aanvraag, uiterlijk binnen twee dagen. Daarnaast ontvangt u binnen vijf werkdagen (meestal sneller) de taxatie in drievoud. Wilt u het taxatierapport veel sneller ontvangen, dan kunt u een spoedopdracht plaatsen.  

Alleen erkende taxateurs uit uw buurt

Taxaties worden in Hazerswoude-Dorp bij ons altijd door erkende taxateurs in Hazerswoude-Dorp gedaan die zijn ingeschreven bij een van de taxatieregisters SCVM of VastgoedCert. Daarnaast zijn onze taxateurs aangesloten bij het taxatiekeurmerk NWWI en bij een brancheorganisatie zoals NVM, VastgoedPro of VBO. Bij ons weet u zeker dat u een taxateur uit Hazerswoude-Dorp en omstreken toegewezen krijgt. Zo weet u zeker dat uw taxateur over voldoende kennis van de woningmarkt in Hazerswoude-Dorp beschikt. De erkende taxateur in Hazerswoude-Dorp stelt een taxatierapport op dat voldoet aan de eisen van het laatste model woningfinanciering.