Erkend taxateur in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een erkend taxateur in Noord-Holland? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Erkende-taxateurs.nl helpt u aan een beëdigd taxateur in Noord-Holland die snel contact met u op zal nemen om uw taxatie te bespreken.

Vast laag tarief

Een taxatie heeft een vast laag tarief van € 549,99 inclusief alle bijkomende kosten; btw, kadasterkosten en de standaard leges die de gemeente in rekening kan brengen. Dit is alleen bij ons het geval! Erkende taxateurs in Noord-Holland geven garantie dat het rapport voldoet aan de eisen van Nederlandse geldverstrekkers en dat het taxatierapport voldoet aan de geldende norm voor taxaties. Wordt het taxatierapport om welke reden dan ook niet geaccepteerd, dan krijgt u altijd een gratis hertaxatie. Onze taxatierapporten zullen door alle geldverstrekkers en NHG (Nationale Hypotheek Garantie) worden geaccepteerd.

Snel uw taxatierapport in bezit

Een erkend taxateur in Noord-Holland zal contact met u opnemen om een afspraak te maken nadat u het aanvraagformulier verstuurd heeft. Meestal gebeurt dit nog op de dag zelf van de aanvraag, uiterlijk binnen twee dagen. Daarnaast ontvangt u binnen vijf werkdagen (meestal sneller) de taxatie in drievoud. Wilt u het taxatierapport veel sneller ontvangen, dan kunt u een spoedopdracht plaatsen.  

Alleen erkende taxateurs uit uw buurt

Taxaties worden in Noord-Holland bij ons altijd door erkende taxateurs in Noord-Holland gedaan die zijn ingeschreven bij een van de taxatieregisters SCVM of VastgoedCert. Daarnaast zijn onze taxateurs aangesloten bij het taxatiekeurmerk NWWI en bij een brancheorganisatie zoals NVM, VastgoedPro of VBO. Als u woonachtig bent in Noord-Holland en een erkend taxateur zoekt, dan zal de taxateur die u krijgt toegewezen uit uw buurt komen en niet verder dan 5 km bij u vandaan. Uw taxateur is dus altijd bekend met de woningmarkt in Noord-Holland en het te taxeren object. De beëdigd taxateur in Noord-Holland zal een taxatierapport opstellen conform het laatste model woningfinanciering.