Erkend taxateur in Vianen NB

Bent u op zoek naar een erkend taxateur in Vianen NB? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Erkende-taxateurs.nl helpt u aan een beëdigd taxateur in Vianen NB die snel contact met u op zal nemen om uw taxatie te bespreken.

Vast laag tarief

Een taxatie heeft een vast laag tarief van € 550,- inclusief alle bijkomende kosten; btw, kadasterkosten en de standaard leges die de gemeente in rekening kan brengen. Dit is alleen bij ons het geval! Erkende taxateurs in Vianen NB geven garantie dat het rapport voldoet aan de eisen van Nederlandse geldverstrekkers en dat het taxatierapport voldoet aan de geldende norm voor taxaties. Wordt het taxatierapport om welke reden dan ook niet geaccepteerd, dan krijgt u altijd een gratis hertaxatie. Onze taxatierapporten zullen door alle geldverstrekkers en NHG (Nationale Hypotheek Garantie) worden geaccepteerd.

Snel uw taxatierapport in bezit

Een erkend taxateur in Vianen NB zal contact met u opnemen om een afspraak te maken nadat u het aanvraagformulier verstuurd heeft. Meestal gebeurt dit nog op de dag zelf van de aanvraag, uiterlijk binnen twee dagen. Daarnaast ontvangt u binnen vijf werkdagen (meestal sneller) de taxatie in drievoud. Wilt u het taxatierapport veel sneller ontvangen, dan kunt u een spoedopdracht plaatsen.  

Alleen erkende taxateurs uit uw buurt

Onze taxateurs in Vianen NB zijn altijd aangesloten bij het NWWI en een brancheorganisatie (NVM, VastgoedPro of VBO) en zijn ingeschreven bij de registers SCVM of VastgoedCert. Taxaties in Vianen NB worden altijd door een erkende taxateur uitgevoerd. Bij ons weet u zeker dat u een taxateur uit Vianen NB en omstreken toegewezen krijgt. Zo weet u zeker dat uw taxateur over voldoende kennis van de woningmarkt in Vianen NB beschikt. Uw taxatierapport wordt altijd conform het laatste model woningfinanciering opgesteld door de beëdigd taxateur uit Vianen NB en omgeving.