Erkend taxateur in Vollenhove

Bent u op zoek naar een erkend taxateur in Vollenhove? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Erkende-taxateurs.nl helpt u aan een beëdigd taxateur in Vollenhove die snel contact met u op zal nemen om uw taxatie te bespreken.

Vast laag tarief

Een taxatie heeft een vast laag tarief van € 550,- inclusief alle bijkomende kosten; btw, kadasterkosten en de standaard leges die de gemeente in rekening kan brengen. Dit is alleen bij ons het geval! Erkende taxateurs in Vollenhove geven garantie dat het rapport voldoet aan de eisen van Nederlandse geldverstrekkers en dat het taxatierapport voldoet aan de geldende norm voor taxaties. Wordt het taxatierapport om welke reden dan ook niet geaccepteerd, dan krijgt u altijd een gratis hertaxatie. Onze taxatierapporten zullen door alle geldverstrekkers en NHG (Nationale Hypotheek Garantie) worden geaccepteerd.

Snel uw taxatierapport in bezit

Een erkend taxateur in Vollenhove zal contact met u opnemen om een afspraak te maken nadat u het aanvraagformulier verstuurd heeft. Meestal gebeurt dit nog op de dag zelf van de aanvraag, uiterlijk binnen twee dagen. Daarnaast ontvangt u binnen vijf werkdagen (meestal sneller) de taxatie in drievoud. Wilt u het taxatierapport veel sneller ontvangen, dan kunt u een spoedopdracht plaatsen.  

Alleen erkende taxateurs uit uw buurt

Onze taxateurs in Vollenhove zijn altijd aangesloten bij het NWWI en een brancheorganisatie (NVM, VastgoedPro of VBO) en zijn ingeschreven bij de registers SCVM of VastgoedCert. Taxaties in Vollenhove worden altijd door een erkende taxateur uitgevoerd. Bij ons weet u zeker dat u een taxateur uit Vollenhove en omstreken toegewezen krijgt. Zo weet u zeker dat uw taxateur over voldoende kennis van de woningmarkt in Vollenhove beschikt. De beëdigd taxateur in Vollenhove zal een taxatierapport opstellen conform het laatste model woningfinanciering.